21

Restaurant "21" is de nieuwe place to be in Oostende. Het recept is simpel, een unieke locatie met fantastisch zicht, een traditonele Frans - Belgische keuken met hedendaagse toets & een verfijnd interieur. Meer is niet nodig om een fantastisch culinair avondje te beleven. Gelegen in Casino Oostende, op de 2de etage.

Reserveer uw tafel

Contact

a la carte

Voorgerecht

Voorgerecht

  • Tapasbordje vlees - € 9
    huisbereide rillette - chorizo - serrano
  • Tapasbordje vis - € 9
    Schotse gerookte zalm - vissalade - schelviskroketjes
  • Tapasbordje veggie - € 9
    bruschetta tomaat-mozzarella - pesto & krokantjes - olijven
  • Carpaccio van wilde Noorse zalm - € 15
    grijze garnalen - prei - broodkorstjes - dille - Tomberrytomaat
  • Gevulde tomaatmet grijze garnalen - € 14 1st of € 26 2st.
    Oostendse grijze garnalen - slaatje - mayonaise
  • Bladerdeeg met gebakken ganzenlever - € 15
    rivierkreeftenstaartjes - pistacheboter - artichok - gevogelteschuimpje
  • Duo van garnaalkroketten - € 15
    Oostendse grijze garnalen - krokante peterselie

Hoofdgerecht

Hoofdgerecht

  • Tataki van kortgebakken tonijn - € 21
    Atlantische tonijn - wasabi - koriander - soja
  • Ovengebakken kabeljauw - € 22
    mousselinesaus - gestoomde aardappelen
  • Zeetong “Belle Meunière” - € 26
    frietjes - slaatje - citroen
  • Trio van sliptong “Meunière” - € 20
    polderboter - frietjes - slaatje - citroen
  • Gegrilde filet pure - € 24
    Belgisch witblauw - béarnaise of archiduc - frietjes - slaatje
  • Steak tartaar - € 19,5
    traditionele bereiding - frietjes - salade
  • Italiaanse steak tartaar - € 20
    pesto - gekonfijte tomaten - parmezaanse kaas - frietjes - salade
  • Gegrilde steak - € 20
    béarnaise of archiduc - frietjes - slaatje
  • “Mulard” eendenborst - € 25
    rabarber - gember - citruszeste - lavendelhoning
  • Gebakken Provençaalse hoevekip - € 15
    venkel - Ricard - paddenstoelen - look
  • Angus burger - € 16
    remouladesaus - chesterkaas - bacon - rammenas - mosterdsla
  • Groentjes ”van de markt” - € 17
    voor onze vegetariërs gegrilde groentjes - basilicumcoulis
  • Gegrilde entrecote 300gr. - € 23
    Belgisch witblauw - béarnaise of pepersaus - frietjes - slaatje
  • Pasta frutti di mare - € 24
    linguine - zeevruchten - tomaat - look
  • Oostends vispannetje - € 18
    Noordzeevis - wittewijnsaus - spinazie - emmental

Dessert

Dessert

  • Crème renversée - € 8
    karamel - amandelcrumble - honingkoekje - vanille-ijs €8
  • Crème brûlée - € 7
    witte chocolade - rietsuiker - yuzu
  • Chocoladefantasie - € 7,5
    fondant - melk - wit - speculoos
  • Fris aardbeiensoepje - € 8
    limoen - meringue - witte chocolademoskoviet
  • Verse fruitlasagne - € 8
    vanille - frambozencoulis - aardbei - mango - kiwi
  • Dame Blanche - € 8
    verse chocoladesaus - vanille-ijs - slagroom

Dagschotels

Sunday 25 June
Voorgerecht van de dag
Steak zingara
Dessert van de dag

Monday 26 June
Voorgerecht van de dag
Waterzooi van vis
Dessert van de dag

Tuesday 27 June
Voorgerecht van de dag
Stoofvlees met Sint-Paulusbier
Dessert van de dag

Wednesday 28 June
Voorgerecht van de dag
Steak met choronsaus
Dessert van de dag

Thursday 29 June
Voorgerecht van de dag
Gegrilde zeebrasem met ansjovisboter
Dessert van de dag

PERFECT PAIRS MENU ( Soep + Hoofdgerecht ) 15€
TWO OF A KIND MENU ( Voorgerecht + Hoofdgerecht ) 18€
THREE OF A KIND MENU ( Voorgerecht + Hoofdgerecht + Dessert ) 21€

Deze dagschotels zijn dagelijks te verkrijgen vanaf 17:30 tot 20:00
In alle menu’s zit 5€ gratis speltegoed inbegrepen!

Mustang Menu

    Coupe Champagne & hapje van de chef

    Foie gras
    trilogie van rabarber- Brussels krokantje

    Gebakken kabeljauw
    kruidenkorst - boter - zeevruchtenjus - curry
    Of
    Gebraden parelhoen
    truffelhoning - groentjes - aardappelfeuillantine

    Aardbeiensoepje
    moskoviet - witte chocolade

    Koffie & huisgemaakte zoetigheden

€ 45 ( +€ 15 incl. wijnen - vins)

NL - FR - EN