21

Restaurant 21 is the ideal place for lovers of "Franco-Belgian" cuisine with a contemporary touch. You will also find this contemporary touch in the unique setting of the restaurant with an exceptional view of Ostend. Located in the Casino of Ostend on the second floor.

Book your table

Contact

a la carte

Starter

Starter

  • Tapasbordje vlees - € 9
    huisbereide rillette - chorizo - serrano
  • Tapasbordje vis - € 9
    Schotse gerookte zalm - vissalade - schelviskroketjes
  • Tapasbordje veggie - € 9
    bruschetta tomaat-mozzarella - pesto & krokantjes - olijven
  • Carpaccio van wilde Noorse zalm - € 15
    grijze garnalen - prei - broodkorstjes - dille - Tomberrytomaat
  • Gevulde tomaatmet grijze garnalen - € 14 1st of € 26 2st.
    Oostendse grijze garnalen - slaatje - mayonaise
  • Bladerdeeg met gebakken ganzenlever - € 15
    rivierkreeftenstaartjes - pistacheboter - artichok - gevogelteschuimpje
  • Duo van garnaalkroketten - € 15
    Oostendse grijze garnalen - krokante peterselie

Main dish

Main dish

  • Tataki van kortgebakken tonijn - € 21
    Atlantische tonijn - wasabi - koriander - soja
  • Ovengebakken kabeljauw - € 22
    mousselinesaus - gestoomde aardappelen
  • Zeetong “Belle Meunière” - € 26
    frietjes - slaatje - citroen
  • Trio van sliptong “Meunière” - € 20
    polderboter - frietjes - slaatje - citroen
  • Gegrilde filet pure - € 24
    Belgisch witblauw - béarnaise of archiduc - frietjes - slaatje
  • Steak tartaar - € 19,5
    traditionele bereiding - frietjes - salade
  • Italiaanse steak tartaar - € 20
    pesto - gekonfijte tomaten - parmezaanse kaas - frietjes - salade
  • Gegrilde steak - € 20
    béarnaise of archiduc - frietjes - slaatje
  • “Mulard” eendenborst - € 25
    rabarber - gember - citruszeste - lavendelhoning
  • Gebakken Provençaalse hoevekip - € 15
    venkel - Ricard - paddenstoelen - look
  • Angus burger - € 16
    remouladesaus - chesterkaas - bacon - rammenas - mosterdsla
  • Groentjes ”van de markt” - € 17
    voor onze vegetariërs gegrilde groentjes - basilicumcoulis
  • Gegrilde entrecote 300gr. - € 23
    Belgisch witblauw - béarnaise of pepersaus - frietjes - slaatje
  • Pasta frutti di mare - € 24
    linguine - zeevruchten - tomaat - look
  • Oostends vispannetje - € 18
    Noordzeevis - wittewijnsaus - spinazie - emmental

Dessert

Dessert

  • Crème renversée - € 8
    karamel - amandelcrumble - honingkoekje - vanille-ijs €8
  • Crème brûlée - € 7
    witte chocolade - rietsuiker - yuzu
  • Chocoladefantasie - € 7,5
    fondant - melk - wit - speculoos
  • Fris aardbeiensoepje - € 8
    limoen - meringue - witte chocolademoskoviet
  • Verse fruitlasagne - € 8
    vanille - frambozencoulis - aardbei - mango - kiwi
  • Dame Blanche - € 8
    verse chocoladesaus - vanille-ijs - slagroom

Dish of the day

Sunday 25 June
Starter of the day
Steak with pepper sauce
Dessert of the day

Monday 26 June
Starter of the day
Duo sole fried in butter
Dessert of the day

Tuesday 27 June
Starter of the day
Stewed lamb with vegetables
Dessert of the day

Wednesday 28 June
Starter of the day
Steak with mushroom sauce
Dessert of the day

Thursday 29 June
Starter of the day
Grilled veal with artichoke
Dessert of the day

PERFECT PAIRS MENU ( Soup + Main dish ) 15€
TWO OF A KIND MENU ( Starter + Main dish ) 18€
THREE OF A KIND MENU ( Starter + Main dish + Dessert ) 21€

Dish of the day is available everyday from 17h30-20h00
With every menu you receive a 5€ gaming coupon!

Mustang Menu

    Coupe Champagne & hapje van de chef

    Foie gras
    trilogie van rabarber- Brussels krokantje

    Gebakken kabeljauw
    kruidenkorst - boter - zeevruchtenjus - curry
    Of
    Gebraden parelhoen
    truffelhoning - groentjes - aardappelfeuillantine

    Aardbeiensoepje
    moskoviet - witte chocolade

    Koffie & huisgemaakte zoetigheden

€ 45 ( +€ 15 incl. wijnen - vins)

NL - FR - EN